top of page

Osebno mentorstvo in tečaji

Mentorstvo je proces, v katerem izkušenjsko bogat posameznik pomaga mlajšemu pri njegovem razvoju in napredku ter proces usmerjanja in vodenja mladega neizkušenega človeka z nasveti in pojasnili.  

 

No taka je definicija. Vam je všeč? Midva se z njo ne moreva povsem strinjati. Mentorstvo nama predstavlja skupno ustvarjanje, prenašanje izkušenj na udeležence mentorstva, vsekakor pa ni pogojeno s starostjo. Učimo se skozi celo življenje. 

 

Skupaj bomo pregledali vaše dosedanje delo, dorekli kakšni so vaši cilji in želje, ter proces temu primerno prilagodili. Če bi radi izboljšali vaše znanje s področja tehnike, kompozicije, postavitve, ali pa si želite le novih kreativnih idej, vam bodo najini programi mentorstva pisani na kožo. Za več informacij, naju kontaktirajte.

porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv_darilni_boni

Nadica Petrova

Nadica vam bo fotografijo približala s strani umetnosti. Skupaj boste predelali potek fotografiranja od prvega škljoca, do obdelave fotografij, izrazi kot so kompozicija in zlati rez, pa ne bodo več zveneli tako grozno. Skupaj boste obdelali postavitev modela, izbiro lokacije in potek fotografiranja. Tako boste lahko ugotovili, kakšna smer fotografije vas zanima in razvili svoj stil.

  • Facebook
  • Instagram
porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv_darilni_boni

Sašo Vavtar

Sašo je zadolžen za tehnični aspekt. Predstavil vam bo fotografsko opremo in vse kar boste potrebovali na vaši poti. Skupaj boste obdelali razlike med zrcalno refleksnimi in brezzrcalnimi sistemi.  Pojasnil vam bo pojme povezane z opremo, ki  lahko na začetku zvenijo zelo zakomplicirano in vam svetoval pred nakupom primerne opreme. Skupaj boste položili temelje za uspešno fotografsko pot. 

  • Facebook
  • Instagram
porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv_darilni_boni

Kontaktiraj nas

Nadica Petrova, s.p. Spodnji Plavž 13, 4270 Jesenice
infinity.photography.pro@gmail.com  
 Tel: +38640971835

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Z ljubeznijo, Sašo in Nadica

bottom of page