Politika zasebnosti

 

1. REGISTRACIJA UPORABNIKA NA SPLETNEM MESTU

1.1  Ob registraciji na spletnem mestu www.skoziobjektiv.com, izrecno soglašate s prejemom kakršnih koli obvestil in komunikacij v elektronski obliki v zvezi z novostmi naših storitev ter dogodkov.

 

1.2 S strinjanjem splošnih pogojojev poslovanja, kot uporabnik spletnega mesta www.infinityphotography.com dovoljujem, da me Fotografske storitve Nadica Petrova, s.p. (v nadaljevanju upravljalec) obvešča o novicah, novostih in akcijah po elektronski pošti.

 

1.3  V kolikor se želite odjaviti od obvestil, lahko le to storitve znotraj poslanega elektronskega sporočila ali preko elektronskega naslova infinty.photography.pro@gmail.com.

2. NAMEN UPORABE OSEBNIH PODATKOV

2.1 Osebne podatke (ime in priimek, naslov, naslov elektronske pošte, telefonska številka in podatek o  produktu, ki ga je naročila) upravljalec obdeluje zgolj za naslednje namene:

  • za vodenje evidence o udeležencih dogodkov upravljavca, vključno z evidenco, koliko dogodkov (in katerih) se je udeležil posameznik,

  • za vodenje evidence o kupcih produktov in storitev, ki so objavljene na spletni strani www.skoziobjektiv.com,

  • za pošiljanje e-poštnih sporočil (novic) z namenom obveščanja o izobraževanjih, novih produktih, novih vsebinah na spletni strani www.skoziobjektiv.com, storitvah ali dogodkih znotraj podjetja ali dogodkih, pri katerih omenjeno podjetje kakorkoli sodeluje ali ga priporoča, 

  • za pregled poslanih e-poštnih sporočil, ki jih je posameznik odprl oziroma ga ni odprl, katere povezave je odprl oziroma kliknil (katere vsebine je bral oziroma si jih ogledoval), koliko časa je bral ali si ogledoval posamezno vsebino;

  • za segmentiranje posameznikov na podlagi dejstev iz prejšnje alineje in nadaljnje pošiljanje prilagojenih (individualiziranih) e-poštnih sporočil (to pomeni, da lahko različni posamezniki prejmejo e-poštna sporočila z različno vsebino) z namenom boljšega (bolj relevantnega) obveščanja posameznikov in doseganja višje stopnje odzivnosti na poslana e-poštna sporočila;

  • za namene analize življenjske poti uporabnika na spletni strani www.skoziobjektiv.com: od kod je uporabnik prišel na spletno mesto (vir prometa), za spremljanje zadrževanja na spletni strani, katere spletne strani je obiskoval, katere vsebine je prenesel oziroma si jih ogledal. 

2.2 Celotna analiza in upravljanje s podatki je zgolj za interno evidenco podjetja Fotografske storitve Nadica Petrova, s.p. in se ne posreduje v uporabo ali vpogled tretjim osebam.

 

2.3 Upravljalec bo pridobljene podatke varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za prej navedene namene in  za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Upravljalec se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbrali in obdelovali. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika (na e-naslov: infinty.photography.pro@gmail.com) se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

2.4  Uporabniki imajo kadarkoli pravico zahtevati spremembo oziroma izbris svojih osebnih podatkov osebno ali preko e-naslova infinty.photography.pro@gmail.com. Podatki zahtevani za izbris bodo odstranjeni v najkrajšem možnem čas. Po zaključenem postopku izbrisa, bo uporabnik o tem obveščen preko elektronske pošte.

2.5  Uporabnik s sprejetjem opisanih splošnih pogojev poslovanja potrjuje, da je seznanjen in se strinja, da ima upravljavec pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.

2.6 V primeru dodatnih vprašanj nas lahko uporabnik lahko kadarkoli kontaktira na elektronski naslov infintyphotography.pro@gmail.com. Odgovorili mu bomo v najkrajšem možnem času.

 

3. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

3.1  Posredovani podatki, vpisani ob registraciji ali prijavi na e-novice, bodo uporabljeni izključno za obveščanje uporabnikov o novostih naših storitev, prihajajočih dogodkih ter pripravo raznih anonimih statističnih analiz, potrebnih za izboljšanje uporabniške izkušnje.

 

3.2  V Podjetju Fotografske storitve Nadica Petrova, s.p. se prav tako zavedamo odgovornosti ravnanja z osebni podatki, zato vse pridobljene podatke hranimo, vodimo, vzdržujemo in nadzorujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Posamezniku, katerega osebne podatke obdelujemo, na ta način zagotavljamo naslednje pravice :

Potrditev, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki, in kadar je temu tako, dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:

  • Namene obdelave;

  • Vrste zadevnih osebnih podatkov;

  • Uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah;

  • Rok hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja;

  • Obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov;

  • Razloge za obdelavo kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za posameznika;

  • Eno kopijo osebnih podatkov v elektronski obliki (brezplačno);

  • V primeru, da posameznik zahteva dodatne kopije, lahko upravljavec zaračuna razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov

Omejitev obdelave, kadar:

  • Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, oporeka točnosti podatkov, in sicer za obdobje, ki upravljalcu omogoča preveriti točnost osebnih podatkov;

  • Je obdelava nezakonita in posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, nasprotuje izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahteva omejitev njihove uporabe;

  • Upravljavec osebnih podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, temveč jih posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, potrebuje za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;

  • Popravek napačnih oziroma nepravilnih osebnih podatkov;

  • Izbris vseh osebnih podatkov na podlagi izpolnjenih pogojev 17. člena splošne uredbe še bolj natančno, če posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, prekliče privolitev, na podlagi katere poteka obdelava osebnih podatkov;

  • Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da prejme osebne podatke v zvezi z njim, ki jih je posedoval upravljalcu, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, in pravico, da te podatke posreduje drugemu upravljavcu, ne da bi ga upravljalec, ki so mu bili osebni podatki zagotovljeni, pri tem oviral;

  • Preklic uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov;

  • Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da zanj ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov, ki ima pravne učinke v zvezi z njim ali na podoben način nanj znatno vpliva skladno z 22. členom Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.

4.  POSTOPEK UVELJAVLJANJA PRAVIC POSAMEZNIKA

4.1  Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v na e-naslov infintyphotography.pro@gmail.com.

Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

4.2  Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

5.  PIŠKOTKI

Spletna stran www.skoziobjektiv.com uporablja piškotke s katerimi vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih le za boljše delovanje spletnega mesta.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.skoziobjektiv.com nastavi piškotke na vaši napravi.

5.1  KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

5.2  ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Naša spletna stran uporablja piškotke, katerih glavni namen je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da predstavi prilagojene spletne strani. Na ta način vam omogočamo boljše delovanje spletne strani. S pomočjo piškotkov je interkacija med našim spletnim mestom in vam, kot uporabnikom hitrejša in enostavnejša, kar se na koncu odraža z boljšo uporabniško izkušnjo. 

Če dovoljujete uporabo piškotkov, kliknite na gumb »Ok« na desni strani. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk in vam tako omogočili bolj učinkovito in hitrejše brskanje po naši spletni strani.

5.3  ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Spletna stran www.skoziobjektiv.com uporablja piškotkez namenom ohranjanja primerne in sveže vsebine, ki je v skladu s preferencami vsakega posameznega obiskovalca spletne strani. Naša spletna stran uporablja piškotke, zaradi njihove lastnosti shranjevanja podatkov o stanju spletne strani in tako pomagajo pri boljšem izvajanju spletnih storitev, ki jih ponujamo. Poleg shranjevanja podatkov, imajo piškotki bistveno vlogo pri zbiranju raznih statistic na podlagi katerih lahko spremljamo obiske na naši spletni strani. S pomočjo piškotov bomo lahko na koncu ocenili uspešnost naše spletne strani.

 

5.4 KATERE PIŠKOTKE UPORABLJA NAŠA STRAN?

5.5  IZKLJUČITEV PIŠKOTKOV V SPLETNEM BRSKALNIKU

Izključitev piškotkov od drugod

Če želite vedeti več o piškotkih, obiščite katero od naslednjih strani:

http://www.allaboutcookies.org

www.piskotki.net

Infinity photography

© 2020 I Infinity Photography I Vse pravice pridržane