top of page

Živijo!

To sva midva, Nadica in Sašo

Živjo!
To sva midva, sašo in nadica.

porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv


Sva Nadica in Sašo. Mlada fotografa, ki naju je združilo življenje. Ker se odlično dopolnjujeva, je skupno ustvarjanje obema v veselje. Po naravi sva oba perfekcionista in obožujeva detajle. Na fotografijo gledava bolj kot umetnost in ne industrijo. Za umetnost pa si je treba vzeti čas. Šele ko se dobro spoznamo in nama zaupate svoje želje, lahko skupaj ustvarjamo spomine.


Začeti je treba zgodaj. Najlepši trenutki včasih pridejo pričakovano, včasih pa nas presenetijo. Fotografirava vse od novorojenčkov, porok, rojstnih dnevov in vseh ostalih priložnosti. Delo lahko opravljava na terenu, lahko pa se dogovorimo za obisk v najinem novem studiju. 


Za več, se pustite presenetiti. Ljudje zelo radi razmišljamo o neskončnosti. V njej vidimo varnost. Zavedamo se, da spomini na trenutke trajajo, tudi še dolgo po njihovem nastanku. In kaj je lešega od fotografij, na katerih je ovekovečeno naše veselje?
Po najinem nič.


 

porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv

Sašo Vavtar

Sašo Vavtar je fotograf, ki skozi objektiv vidi vse detajle in podrobnosti. Med tem, ko  je Nadica povsem glasna, je Sašo čisto nasprotje. Zato sta odličen par pri ustvarjanju vaših spominov. 

porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv

Dovoliva si sanjati, hkrati pa gradiva na temeljih ljubezni, zaupanja ter iskrenosti. To je najino vodilo in recept za srečo. 
Skupaj riševa nasmehe in ustvarjava spomine. 

porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv

Nadica Petrova

Nadica Petrova je vsestranska umetnica. Najbolj energično bitje, kar jih boste spoznali. Odlično se znajde z otroki, tako da včasih pozabijo, da so pred objetkivom.  Med tem, ko Nadica glasno animira, Sašo vidi zgodbo iz drugega kota. 

Pošljite nama povpraševanje

Zagotovo imate še cel kup vprašanj. Z veseljem bova na njih tudi odgovorila.

 

Vas pričakujeva!

Zahvaljujeva se za povpraševanje. Kmalu vam odgovorimo.

Kontakt

Nadica Petrova: 040971835
Sašo Vavtar: 070849330
infinity.photography.pro@gmail.com


Nadica Petrova, s.p.

Spodnji plavž 13

4270 Jesenice
Davčna številka: 13653512

Vabiva vas tudi, da si preberete splošne pogoje poslovanja fotografske storitve Nadica Petrova, s.p. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page